Zwangerschapsyoga in Amsterdam Noord

Elke donderdag van 19.15 – 20.30

En sinds 2016 heb ik een AGB code dus kunt u de kosten vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar!

Zwangerschap is een natuurlijk proces dat gepaard gaat met vele lichamelijke en emotionele veranderingen. Zwangerschapsyoga kan u helpen om op een natuurlijk manier om te gaan met deze veranderingen en om te helpen om de zwangerschap op een natuurlijk manier te beleven.

Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan de volgende punten:

  • Ademhalingstechnieken
  • Het krachtig en soepel maken van het lichaam
  • lichamelijk en geestelijke houding van de zwangere vrouw
  • Voorbereiding op de bevalling


Mijn lessen zwangerschapsyoga zijn gebaseerd op hatha-yoga.

De nadruk zal liggen op praktische oefeningen en zelfwaarneming. Gaandeweg kunnen deze oefeningen en daarmee het meer bewust worden van uw lichaam een bijdrage leveren tot meer ontspanning en zelfvertrouwen.

Het doel van de zwangerschapsyoga is dan ook om de geboorte van uw kind zo natuurlijk en ontspannen mogelijk te laten verlopen

Uiteraard is er de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende proefles te volgen. Deze kunt u aanvragen door het online aanmeldformulier in te vullen. U kunt ook contact met mij opnemen via mijn nummer 0624150046 of u kunt mailen naar wil.yoga@planet.nl

U kunt vanaf 13 weken zwangerschap de lessen volgen!

Mijn naam is Wil van der Mark-Wilmink. Sinds 1986 ben ik gediplomeerd yogadocente en sinds 1987 gediplomeerd om les te geven aan zwangere vrouwen. Ik ben zelf moeder van 2 kinderen en oma Wil van 4 kleinkinderen.

Zwangerschapsyoga Amsterdam Noord Wil van der Marik-Wilmink

Ervaringen van leerlingen

Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik ook gedurende mijn tweede zwangerschap weer yogalessen bij Wil heb gevolgd. Het heeft me niet alleen enorm geholpen tijdens de (voorbereiding op de) bevalling, maar gaf me wekelijks ook een rustmoment om echt contact te maken met mijn baby. Een fijne combinatie van in- en ontspanning en dat samen met allerlei praktische tips die Wil gedurende haar jarenlange ervaring heeft opgedaan. Het is ook heel fijn om met andere moeders in contact te komen die in dezelfde fase zitten. En Wil is een ontzettend lieve, kundige en grappige vrouw. Ontzettend bedankt Wil en ik hoop dat nog heel veel (toekomstige) moeders van jouw fijne lessen kunnen genieten!!
Susan
Wil neemt je mee in het hele proces van net zwanger tot aan de bevalling. Veel persoonlijke aandacht en praktische tips. En fijn om contact met andere zwangeren te hebben. Bedankt!
Suzan
Wil heeft mij veel geholpen tijdens mijn zwangerschap. Met joga maar ook in een persoonlijke manier. Het was de highlight van mijn week. Ik geef 5 sterren maar ik zal 10 geven als ik kon. Een aanrader voor alle moeders!
Lorelei
Wil is een hele toegewijde, warme en fijne persoonlijkheid die de zwangerschapsyoga met veel liefde en aandacht geeft. De lessen geven je, naast een uurtje wekelijkse ontspanning, veel praktische handvatten die je tijdens de bevalling kunt gebruiken voor het opvangen van weeën en een goede, ontspannen manier van ademhalen. Op verzoek geeft ze ook partnerlessen, die heel nuttig zijn. Wil is betrokken, heeft hart voor het vak, leeft erg mee met alle zwangerschappen en creëert een veilige sfeer. Daarnaast geeft ze nuchtere, praktische adviezen die blijven hangen. Ik kan iedereen aanraden om bij haar zwangerschapsyoga te volgen.
Manon
Ik raad dit 100% aan voor alle zwangeren! Echt een fijne manier om een beetje fit en soepel te blijven gedurende de zwangerschap en goede voorbereiding op de bevalling. Tijdens je lessen leer je ook andere zwangeren te kennen die net wat langer of korter zwanger zijn, zo maak je van dichterbij mee hoe het is om zwanger te zijn en hoe anderen het beleven. Ik vond het heel leuk!
Yingying
Voor zowel mijn eerste als tweede zwangerschap heb ik yoga gevolgd bij Wil. Wil heeft iedereen in haar les persoonlijke aandacht en voor vragen kan je altijd bij haar terecht. Daarnaast hebben de praktische tips van Wil mij enorm geholpen bij mijn bevalling. Ik raad iedere (toekomstige) moeder yoga lessen bij Wil aan!
Reinou
Ik kijk heel positief terug op de zwangerschapsyogalessen van Wil ! Zij is een fijne docent die aan alle cursisten persoonlijke aandacht geeft. Ook als je niet lenig bent, zijn de lessen goed te doen. De oefeningen zorgen ook voor een sterkere verbinding met je baby, wat ik heel fijn vond. Ook handig waren de praktische tips die Wil meegeeft voor de grote dag! De yogalessen zijn zeker een aanrader! Ik hoop dat ik bij de volgende zwangerschap weer terecht kan bij Wil 🙂
Kisanet
Heel fijne tijd gehad bij zwangerschapsyoga. Wil heeft veel ervaring en kan je veel leren. Leuk om in contact te zijn met andere moeders en hun uiteindelijke bevalverhaal te horen. Aan te raden
Sanne
Yoga bij Wil was erg fijn ter voorbereiding op de bevalling!
Ella
Zo een fijne tijd gehad tijdens de lessen van Wil. Ze geeft je veel tips en laat je erg op je gemak voelen. Ik heb er veel aangehad tijdens mijn bevalling, ben blij dat ik de lessen bij Wil heb kunnen volgen.
Nicole
Absoluut een aanrader! Wil is een ontzettend fijn, warm en betrokken persoon met oneindig veel ervaring als yogadocent. Ik heb de zwangerschapsyogalessen bij haar gevolgd en die hebben me heel erg geholpen om fit en ontspannen mijn zwangerschap te doorlopen en voorbereid mijn bevalling in te gaan.
Vere van Hal
Wil is warm, professioneel en eigengereid. Een zeer betrokken yogalerares met een dijk aan ervaring. Je voelt je meteen thuis en komt tot rust. Ik zou haar aan iedereen aanraden.
Sasja
De yogales van Wil is enorm fijn! Daarnaast is Wil zelf een bijzonder lieve en fijne vrouw. Ik ga altijd met veel plezier naar de les! De ontspanning in combinatie met beweging heeft me erg geholpen om fit mijn zwangerschap door te komen. Ook is er aandacht voor de bevalling wat een fijne voorbereiding geeft. Wil is enorm ervaren in haar vak; dat merk je aan alles en geeft veel vertrouwen. Ook is de les heel persoonlijk, wat het extra leuk maakt. Kortom, ik raad zwangerschapsyoga van Wil van harte aan!!
Fleur
Zeker een aanrader! De lessen van Wil hebben mij voor en tijdens de bevalling zeker goed geholpen, ik was veel meer ontspannen en zelfverzekerd. Wil is een warm persoon, ontzettend kundig, grappig en laat je op een ontspannen manier aangepaste oefeningen zien. Verder krijg je heel veel goede tips die ze door de jaren heen heeft opgepikt van alle “moeders”. Bij de tweede ben ik er weer bij!
Lana
Ik beveel de zwangerschapsyoga van Wil van harte aan. Ze geeft de yoga op een relaxe manier waardoor je als zwangere vrouw uitkijkt naar de bevalling en er op een ontspannen manier ingaat.
Lisa JSF
Yogastudio Wil Yoga is zeker een aanrader! Ik heb de yogazwangerschapslessen in Amsterdam Oost en Noord gevolgd en heb het heerlijk gevonden: een leuke mix van ontspanning en meer inspannende oefeningen, met veel keuze van verschillende niveaus van moeilijkheid, in een heel relaxed sfeer. Wil is geweldig en geeft zeer goede tips op basis van veel kennis en ervaring. Het is ook heel fijn met andere zwangere vrouwen de ervaringen uit te wisselen.
Mateja
M’n eerste yogalessen toen ik net in Amsterdam woonde 30 jaar geleden. Mn yogajuf bij Mn eerste zwangerschap; zo helpend en fijn kundig en ontspannen. Bij Mn tweede zat je vol.... na mijn belletje dat ik een niet zo n fijne andere plek had kon ik mee naar Noord. Altijd betrokken meelevend en heerlijk ontspannen na een fijne les. De babymassage na de geboorte was zo leuk om iedereen weer te zien en ook om in ontspanning met verse baby erbij samen te zijn. Mooie site zo passend bij hoe je bent en hoe je werkt. Lieve groet
Suzanna Rensink
Ik volgde de lessen van Wil in de laatste weken dat ik in Amsterdam woonde, met 36 weken zwangerschap zijn we verhuisd. Het was erg fijn om een wekelijks rustpunt te hebben in een zeer drukke periode! De bevalling werd opgewekt en de weeen volgde erg snel, waardoor ik het jammer vond dat ik niet alle tips & trucs kon inzetten. Van de terug-kom-bijeenkomst, de babymassage, mijn eerste echte uitje na de bevalling, hebben zowel ik als mijn zoontje erg van genoten! Ik wens Wil nog vele mooie jaren als bevlogen yoga lerares!
Marit
Ik heb beide zwangerschappen yoga gedaan bij Wil. Met de tweede zwangerschap woonde ik al niet meer in Amsterdam, maar Wil was mij dat wekelijkse ritje absoluut waard. Ik wilde ook nergens anders, juist omdat ik zo'n fijne ervaring de eerste keer heb gehad. De tweede bevalling werd een keizersnee, maar ook hierin hebben de tips van Wil mij enorm geholpen. Misschien zelfs meer nog dan de eerste keer. Wil bereidt de moeders (en vaders) zowel lichamelijk als geestelijk voor op de bevalling. Met lichamelijke oefeningen, tips, verhalen, humor, een nuchtere blik en zorgzaamheid. Het is niet zweverig, het is leuk en ontspannen. En als aanstaande moeder heb je in de week een rustpuntje waar je naar uit kunt kijken - en van kunt genieten. En niet te vergeten de rode mat! De moeder die het dichts bij haar uitgerekende datum is, doet de oefeningen op de rode mat opdat de bevalling voorspoedig verloopt. Ook lieten de dames die waren bevallen, weten hoe zij het hebben ervaren middels een brief/mail. Wil las die dan aan ons voor. Ook dat is een fijn hulpmiddel omdat geen enkele bevalling hetzelfde is, en je het op die manier toch van "dichtbij" mee kunt maken. Ik heb ontzettend veel aan de oefeningen en de tips van Wil gehad. Van het opvangen van de weeën, overgaan tot het persen en weten welke bevallingspositie voor mij het prettigst was. Ik had tijdens het proces rust in mijn hoofd omdat ik voorbereid was (zowel lichamelijk als geestelijk). Mijn man wist dankzij onze gezamenlijke lessen precies waar ik mee bezig was en op welke manier hij mij goed kon ondersteunen. Geloof mij, dat alleen al is goud waard. Ik kan het iedere aanstaande moeder aanraden om in ieder geval een proefles bij Wil te doen. Grote kans dat je daar blijft en geniet van een fijne en vakkundige aanloop naar jouw bevalling. Wil, mocht je nog actief zijn wanneer mijn dochter in blijde verwachting is, weet ik jou te vinden :-)!
Amella Dulovic (dochter 2001 en zoon 2006)
Het was een hele fijne zwangerschapsyoga in Amsterdam Noord. Ik woon er niet in de buurt, maar kon met Wil mee rijden. De yoga is ontspannen en Wil bereid je mentaal goed voor op wat er komen gaat. Ik was best bang voor de bevalling, maar dankzij de tips en adviezen kon ik veel beter ontspannen. De bevalling van mijn tweeling is heel goed gegaan. Wil is een heel lieve en warme vrouw, die erg geïnteresseerd is en alle verhalen van de ‘vrouwen’ met je deelt. Kortom: een aanrader!
Josien
Ik kan de fijne yoga van Wil aan iedereen aanraden! In aanloop naar de bevallingen van mijn twee jongste kindjes ben ik trouw en met veel plezier iedere week naar Wil gegaan. Niet alleen om daar goede tips te krijgen voor als het zo ver zou zijn. Ik had al een bevalling mee gemaakt dus wist ongeveer wat mij te wachten stond. Maar het was ook een heerlijk rustpunt in de week om even met jezelf bezig te zijn en het nieuwe kindje dat onderweg was. Even weg uit de hektiek thuis met rondrennende kindjes. Ik heb beide keren veel aan de tips en ervaringen die Wil met de groep deelt gehad. Beide keren haalde ik weer iets heel anders uit de lessen. Ook mijn man wist vanuit de partnerles nog precies wat te doen! Wat misschien ook goed is om te weten: het is bepaald niet zweverig, mocht dat idee je weerhouden van yoga. Wil geeft fysiek meer of minder inspannende oefeningen en andere praktische info. Wil is een bijzonder lieve vrouw met jarenlange ervaring en dus elke week weer nieuwe verhalen, tips en inzichten. En af en toe komen de kleinkinderen mee voor een korte demonstratie: dat maakt het ook weer net even anders. Na twee keer 20-30 weken yoga met Wil lijkt het net alsof ik haar al jaren ken! Nogmaals, bij twijfel direct aanmelden voor een proefles. Je zal er zeker geen spijt van krijgen. Nogmaals heel veel dank voor de begeleiding, Wil!
Sanne
Heerlijke yogalessen, zowel de reguliere lessen als de zwangerschapslessen. Goede opbouw en afwisseling, veel ruimte voor persoonlijke aandacht en zo nodig aangepaste oefeningen. Perfecte voorbereiding op de bevalling: lekker praktisch, actief en relaxt, ook voor mijn man (die mocht eens per maand mee naar de partneravond en heeft er veel van opgestoken!). Wil is heel kundig, enthousiast, ontspannen en hartelijk.
Marrit
De zwangerschapsyogalessen bij Wil waren iedere week een heerlijk rustpunt. Wil is heel ervaren, super lief en betrokken en ze heeft een no nonsense mentaliteit waar ik erg van houd. Ik heb zelfs een paar goede vriendinnen aan overgehouden aan deze lessen. Ik kan het echt iedereen aanraden!
Lotte Horlings
Ik heb erg veel gehad aan de nuchtere lessen zwangerschapsyoga van Wil. Mijn rugklachten waren na de eerste les verdwenen! Mijn bevalling eindigde in een spoedkeizersnede vanwege dwarsligging. Op deze onverwachte wending was ik ongemerkt toch goed voorbereid, omdat Wil tijdens de lessen zoveel kennis en ervaringen deelde uit haar medische netwerk. Een belangrijk advies was om uit te spreken wat je voelt en waar je bang voor bent. Dat deed ik, en dankzij de goede begeleiding die ik daardoor kreeg, kijk ik met een heel positief gevoel terug op de bevalling. Veel dank Wil!
Marieke
Lieve Wil, Wat ben ik jou en de lessen dankbaar. Voor iedereen die nog twijfelt over het volgen van zwangerschapsyoga deel ik hier graag mijn bevallingsverslag over hoe Wil mij met haar lessen heeft geholpen! Vanaf het moment dat ik weeën kreeg ben ik op bed gaan liggen, iets wat ik nooit had gedacht maar dat vond ik op dat moment de prettigste houding. Elke wee die opkwam kon ik dankzij de ademhalingstechnieken van de lessen goed opvangen. Ik bleef doorademen en samen met Jeroen werkte ik toe naar de piek en daarna zei hij dat ik weer moest loslaten: ontspannen en doorademen. Dat mijn lichaam weer slap mocht worden. Dat hielp enorm ook dat hij me goed vasthield en geen moment alleen liet. Toen mijn vliezen al snel braken belde we de verloskundige en een uur later kwam ze binnen en had ik al 5 tot 6 cm ontsluiting: snel naar het OLVG dus. Daar waren we om half 4 in de middag en om half 7 in de avond werd Ella geboren. De hele bevalling kon ik goed de regie houden door op mijn ademhaling te focussen en raakte daardoor niet in paniek: een beeld wat me ook erg hielp was om in de weeën te duiken. Me niet te verzetten en letterlijk mezelf steeds in een golf te zien duiken als er weer een wee opkwam. De persweeën vond ik heel heftig (ze is er met 3 geboren gelukkig) maar ook daar was ik heel blij dat ik van jou precies wist wat ik kon verwachten. Om half 12 in de avond zaten we gelukzalig in de auto terug naar huis met een gevulde maxicosi: onvergetelijk! Dankjewel nogmaals Wil voor je deskundigheid en positiviteit mede daardoor kan ik terugkijken op een hele goed bevalling en daardoor extra goed genieten met Jeroen van Ella.
Renee Kelder
Ik ben met zwangerschapsyoga begonnen in week 18 en vond het vanaf het begin erg fijn. Wil is warm, rustig en enthousiast en je voelt je zeer welkom. Ze heeft een enorme hoeveelheid aan kennis en vertelt tijdens de oefeningen veel over de zwangerschap en de bevalling. Adviezen en verhalen lopen uiteen van grappige anekdotes over de bevalling tot serieuze aanwijzigen om weeën op te vangen. Ik heb veel gehad aan de oefeningen en verhalen, vond het een hele goede voorbereiding op de bevalling. Zwangerschapsyoga van Wil is meer dan yoga, het is eigenlijk ook een bevallingcursus. Het was ook altijd leuk om op dinsdag naar yoga te gaan vanwege de gezelligheid en de uitwisseling van ervaringen met de andere meiden. Doordat niet iedereen in dezelfde fase zit krijg je geleidelijk aan informatie over de andere fases van de zwangerschap. Lieve Wil, door jouw oefeningen en verhalen de afgelopen maanden heb ik me op een hele relaxte manier kunnen voorbereiden op de bevalling. De bewegingen, het ademen, de herkenning van de verschillende fasen tijdens de bevalling.... Het was zo fijn om die voorkennis te hebben want daardoor was ik heel ontspannen (voor zover je dat kunt zijn ;-)). Dank je wel hiervoor! X van Janneke & Tess
Janneke
Ik heb met heel veel plezier de jogalessen bij Wil gevolgd. Wil is een warme vrouw die op een ontspannen manier yoga geeft. De verschillende yogaoefeningen hebben me geholpen tijdens de bevalling. Tijdens de lessen geeft ze tips en adviezen die praktisch zijn. Kortom: een aanrader!
Anouk
Wil geeft op een zeer persoonlijke, betrokken, enthousiaste manier les aan zwangere vrouwen en leert hen het allerbelangrijkste: naar jezelf luisteren en niets is gek!
Gaya
In de afgelopen maanden heb ik ontzettend genoten van de zwangerschapsyoga. Wil heeft veel rust, een enorme hoeveelheid aan kennis en heeft de gave om iedereen op zijn/haar gemak te laten voelen. Ik vond het een goede voorbereiding op de bevalling en heb veel gehad aan de oefeningen uit de yoga-lessen. Heel erg bedankt Wil!
Laura
Iedere les van Wil voelt als een omhelzing. Dit is precies waar ik behoefte aan had. De balans klopt helemaal tussen een fysieke connectie maken met jezelf en je buik, en tegelijkertijd delen met Wil en je klasgenoten hoe het gaat en elkaar een hart onder de riem steken. Wat een genot! Wat heeft zij veel liefde te bieden. Het is dat ik geen kinderen meer hoef! Anders zou ik weer aansluiten bij Wil. Ik raad haar lessen aan iedere vrouw aan.
Jennifer Kennedy
Wat ben ik blij dat ik na een aantal yogadocenten bij Wil terecht ben gekomen. De lessen kenmerken zich door een goede opbouw, complementaire houdingen en balans tussen inspannen/ontspannen. Al meer dan tien jaar heel tevreden! Dank je wel Wil!
Debby Beukelman
Lieve Wil, gefeliciteerd met de mooie website. Nog steeds koester ik de warme band die we hebben met elkaar, na twee zwangerschapsyoga-cursussen. Jouw betrokkenheid en kennis deel je met anderen, grenzeloos. Mijn twee zwangerschappen hadden een medische indicatie en veroorzaakten een mix van blijdschap en verwondering, angst en verdriet. Door jouw aandacht en grondige kennis van ook de medische kant, heb jij mij, ons, ondersteund in een zeer roerige periode in ons leven. Omdat jij voor mij zorgde, door de lessen de nodige ontspanning bracht, kon ik veel gevoelens ervaren, accepteren en verwerken. Ik zou jouw lessen aan iedereen aanraden en hoop dat jij nog heel lang, op jouw unieke warme manier, zwangeren en partners mag begeleiden. Liefs, Laurina
Laurina Cerredo
Tijdens mijn zwangerschap ging ik opzoek naar iets wat bij mij paste. Zwangerschapsgym, zwemmen of yoga. Dat laatste leek mij eerst niet wat voor mij. Toch wilde ik weten waar het over ging. Ik was opzoek naar een afwisseling van fysieke inspanning en ontspanning. Vooral dat laatste leek mij prettig, omdat ik dat slecht kan en het me wel goed leek tijdens de drukte van alle dag. Ik deed een proefles bij Wil. Schot in de roos! Zwangerschapsyoga bleek alles te hebben wat ik nodig had en Wil is ronduit fantastisch. Naast het fysieke en ontspannende, bracht zij mij dichter bij mijn nog ongeboren dochter. Zij liet ons nog bewuster worden van het wondertje in onze buik. Ik zal het nooit vergeten! Ik kan het iedereen aanraden.
Geertje
Zwangerschapsyoga volgen bij Wil was een van de beste beslissingen die ik tijdens de zwangerschap van onze dochter gemaakt heb. Wil is ontzettend ervaren en daardoor vol kennis en tips die ze met alle moeders deelt. Bovendien is ze ontzettend betrokken bij elke zwangerschap, waardoor er een hele open sfeer ontstaat ook tussen de moeders waarin alles besproken kan worden. Doordat Wil ook een geweldig gevoel voor humor heeft, hebben de uren yoga mij niet alleen fysiek, maar ook mentaal ontzettend geholpen ter voorbereiding op de bevalling. Ik denk nog vaak aan de lessen terug en hoop - als ik ooit nog eens zwanger word - weer bij Wil terecht te kunnen. Dank je wel Wil!
Claar
De lessen van Wil zijn heerlijk ontspannen en vol informatie. En misschien wel het belangrijkste: Wil geeft je vertrouwen in jezelf en in je lichaam. Het is fijn om alle handvatten te krijgen voor tijdens de bevalling en daarnaast ontspanning voor het zwangere lijf. Iedere week even lekker ruim een uur met je lichaam bezig zijn wordt steeds fijne naarmate de zwangerschap vordert. Een absolute aanrader om te doen! Ik heb er veel aan gehad.
Josine
heb je site bekeken ziet er mooi uit
Wil Sproet
Vijf jaar na de komst van onze dochter was ik zwanger van nummer twee en gelukkig, Wil gaf nog steeds les in Noord. Ik mocht weer! Ook na vijf jaar was Wil nog even enthousiast, hartelijk en gedegen in haar lessen. Ze heeft me op haar eigen warme manier voorbereid op de geboorte, door houdingen en ademtechnieken te oefenen en door informatie over bevallen te geven. Ik heb veel gehad aan de lessen en aan het vertrouwen in eigen kunnen dat zij mij gaf. Beide bevallingen verliepen razend snel omdat ik me durfde te ontspannen, en ook wist hoe dat te doen. Ik kijk met heel veel plezier terug op de lessen. Dank je, Wil!
Marieke (dochter 2009 en zoon 2015)
Lieve Wil, Je website is zoals ik je heb leren kennen (met veel liefde voor de yoga, je betrokkenheid bij je cursisten, je rust en je boodschapjes- soms dmv muziek). Jij hebt me de liefde en het plezier voor yoga bijgebracht. Je website straalt dat gevoel ook uit. Ik ben je nog dagelijks dankbaar voor alles wat ik bij jou heb geleerd. Het zit diep in me en het zal altijd deel van me blijven. Mijn dank is groot!! Een warme, lieve groet, Sasa
Sasa de Jong
Het begon als gemak... Zwangerschaps yoga volgen in mijn flat in noord. Inmiddels ben ik 10 jaar student van wil en het verveelt nog steeds niet. Haar aardse aanpak, het snappen hoe het (vrouwelijk) lichaam werkt, kennis, docentschap en liefdevolle karakter. Dit alles en nog meer heeft zij en yoga mij ontwikkeld op vele vlakken. In volle overtuiging Wil weet waar ze over praat! Ik ben absoluut fan!
Reno
Bij m'n 2e zwangerschap, de zwangerschapsyoga lessen van Wil gevolgd. Ik ben er tot 39 wkn zwangerschap iedere week met ontzettend veel plezier heen gegaan. Heerlijk om op een relaxte manier toch fysiek bezig te zijn en ik heb er ook goed door leren ontspannen. Wil is een ontzettend lieve, ervaren en betrokken docente. Ze zit vol met tips en anecdotes van andere zwangeren/moeders door haar jarenlange ervaring. En wat ook leuk was, we hadden een heel leuke groep mama's in de les, waar ik nu nog steeds vaak mee afspreek.
Lotte
Lieve Wil! Echt super leuk dat je nu je eigen website hebt. Proficiat! Lieve groet, Carla Voor alle bezoekers van de site: Ik kan me geen fijnere yoga lerares voorstellen dan Wil. Altijd een andere les en altijd betrokken en belangstellend.
Carla van Beek
lieve Wil, Dat ziet er heel goed uit! Duidelijk, to the point, maar ook heel warm. Helemaal jou!!!!! Een hele fijne zomer. Liefs van Babs
Babs van Hasselt
Beide zwangerschappen de Yoga lessen van Wil gevolgd! Helemaal top! Een wekelijks uurtje ontspannen en lekker kletsen! Wil is heel flexibel en super lief. Beide zwangerschappen veel onzekerheid gehad en kon er fijn over praten met Wil en de andere moeders! Echt een aanrader!! En het leukste is dat ik aan de laatste keer een heel leuk groepje mama's heb overgehouden waarmee ik regelmatig afspreek!
Annemieke
Mooie site Wil! Succes ermee en we spreken elkaar snel. Het glas wijn of koffie geld nog altijd en je bent dus van harte uitgenodigt om dit een keer te doen. groeten, Michael
Michael Durgaram
Ik kan me geen betere Zwangerschaps Yoga docente voorstellen! Doordat Wil mij zo goed had klaargestoomd ging mijn bevalling 'vlekkeloos' en heel ontspannen. Met alle verhalen, tips & trics, handvatten en houdingen wist zelfs mijn vriend wat hij moest doen en wat hij vooral niet moest doen. Dankje Wil voor deze mooie ontspanningsuren tijdens mijn voorbereiding voor het spannende moment!
Dainah Gijzen
Lieve Wil, wat een prachtige site!! Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik heb er een Facebook bericht aan gewijd en je lessen warm aanbevolen. Ik deel je enthousiasme over Elisabeth Wesseling, ik heb zojuist de opleiding afgerond en ben mij nu aan het verdiepen met de lezingen van Hans Wesseling. Ik kan mij goed voorstellen dat hij een groot inspirator voor je is geweest! Veel succes verder met alles! Liefs, Aurora
Aurora van den Berg
Tijdens mijn zwangerschap heb ik lessen bij Wil gevolgd. Helemaal ontspannen kwam ik er altijd vandaan, precies wat ik nodig had. Wil heeft me geleerd om ' los te laten'. Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren!!
Lies
Ik heb tijdens mijn beide zwangerschappen yoga bij Wil gedaan. Ik vond het beide keren heerlijk om even dat moment van rust en ontspanning te hebben, en me bovendien te kunnen richten op de aanstaande bevalling. Het uitwisselen van ervaringen met m'n "klasgenoten" was ook erg leuk. En ja, ik heb er zeker wat aan gehad tijdens de bevalling zelf. Aanrader!
Maite
Mijn vriendin zweert al jaren bij haar wekelijkse yoga uurtje bij Wil. Prima, maar niets voor mij. Dacht ik... Ik ben twee keer mee geweest naar de partnerles van zwangerschapsyoga in de Watergraafsmeer, en ik was verbaasd hoe leuk en nuttig ik het vond. Ben zelf beslist geen zweverig type, en dat bleek de rest van de groep ook niet te zijn. Wil heeft in twee lessen veel goede tips gegeven over hoe je je partner kunt helpen tijdens de bevalling - en dat is ook super goed gegaan. Ik was blij dat ik wat kon doen in plaats van er als een zak aardappelen naast te staan. Beslist een aanrader, dus ook voor de partner wat mij betreft!
Juul

Kosten:

Het lesgeld bedraagt € 42,50 per kalendermaand inclusief 1x per maand een partnerles (=facultatief)

Op afspraak kunt u een gratis proefles volgen, na akkoord proefles dient u slechts het resterende deel van die maand te betalen.

In de uitgerekende maand kunt u per les, € 11,= betalen tot uw opzegging of geboorte.

Een afgemelde /gemiste les wordt in rekening gebracht.
Deze kan echter wel worden ingehaald op de andere leslocatie.

Vanaf 2016 heb ik een AGB code. De kosten voor de zwangerschapsyoga kunt u dus vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar

Desgewenst kan ik een factuur leveren!

Betalingswijze:
Rekeningnummer IBAN: NL98INGB0007503437 t.n.v. W.M. van der Mark-Wilmink.
Gaarne o.v.v. uw naam en lesmaand

Zwangerschapsyoga in praktijk

Yogastudio Amsterdam Noord

Adres:
Medisch Centrum Noord
Loenermark 162/163 Flat B1e verdieping, ingang nr. 241!
Google+ Yogastudio WilYoga Amsterdam Noord

Bereikbaarheid:
Na 19.00 gratis parkeren, ruime parkeergelegenheid nabij de yogastudio. De studio is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, o.a. bus 32, 33 en 37, halte Buikslotermeerplein. Deze halte is slechts op enkele minuten loopafstand.

Entree Yogastudio Amsterdam Noord
Zwangerschapsyoga Amsterdam Noord Yogastudio