Zwangerschapsyoga in Amsterdam Oost

Sinds 1986 ben ik gediplomeerd yogadocente en sinds 1987 gediplomeerd om les te geven aan zwangere vrouwen. Ik ben zelf moeder van 2 kinderen en oma Wil van 4 kleinkinderen.

Zwangerschap is een natuurlijk proces dat gepaard gaat met vele lichamelijke en emotionele veranderingen. Yoga kan voor u een manier zijn om de zwangerschap dan ook op een natuurlijke manier te beleven.

In de lessen wordt aandacht besteed aan de volgende punten:

  • Ademhalingstechnieken.
  • Het krachtig en soepel maken van het lichaam.
  • lichamelijk en geestelijke houding van de zwangere vrouw.
  • Voorbereiding op de bevalling.

En sinds 2016 heb ik een AGB code en kunt u, mogelijk,  uw kosten zwangerschapsyoga bij uw zorgverzekeraar vergoed zien.

Zwangerschapsyoga

De lessen zijn gebaseerd op Hatha-yoga.
De nadruk zal liggen op praktische oefeningen en zelfwaarneming. Gaandeweg kunnen deze oefeningen en daarmee het meer bewust worden van uw lichaam een bijdrage leveren tot meer ontspanning en zelfvertrouwen. De technieken die u leert tijdens zwangerschapsyoga kunnen u helpen zowel tijdens de zwangerschaps als tijdens de bevalling.

Dit alles heeft tot doel om de zwangerschap en de geboorte van uw kind zo natuurlijk en ontspannen mogelijk te laten verlopen. Zwangerschapsyoga is een goede voorbereiding op de bevalling. Het geeft je rust en vertrouwen tijdens je zwangerschap. Kortom, een zwangerschap en bevalling hebben baat bij yoga.

U kunt, ter kennismaking, een gratis en vrijblijvende proefles meedoen. Deze kan na een afspraak worden gevolgd. Bel 0624150046 óf email: wil.yoga@planet.nl.

Uiteraard kunt u zich ook aanmelden via mijn online formulier. Ik voor vragen kunt u online terecht bij mijn contactformulier

Het is mogelijk om lessen zwangerschapsyoga te volgen in mijn yogastudio in Amsterdam Oost (Watergraafsmeer).

U kunt vanaf 13 weken zwangerschap de lessen volgen!

Zwangerschapsyoga

Jules, 5 dagen oud, in de handen van haar gelukkige ouders

Pasgeboren baby

Kosten:

Het lesgeld bedraagt € 46,- per kalendermaand. Per les € 14,-. Een partnerles kan in onderling overleg afgesproken worden.

Op afspraak kunt u een gratis proefles volgen, na akkoord proefles dient u slechts het resterende deel van die maand te betalen.

In de uitgerekende maand kunt u per les, € 14,- betalen tot uw opzegging of geboorte.

Een afgemelde/gemiste les wordt in rekening gebracht.
Deze kan echter wel worden ingehaald op de andere leslocatie.

Als je verzekerd bent voor zwangerschapskosten dan vergoedt aantal zorgverzekeraars de kosten van zwangerschapsyoga. Uiteraard ontvangt u een factuur met vermelding “voldaan”. Mijn AGB-code staat voor erkenning van mijn certificaten door de Vereniging van Yogadocenten NL.

Betalingswijze:
Rekeningnummer IBAN: NL98INGB0007503437 t.n.v. W.M. van der Mark-Wilmink.
Gaarne o.v.v. uw naam en lesmaand

Zwangerschapsyoga Wil met baby

Bijscholing Zwangerschapsyoga bij Amerikaanse collega in Thailand

Zwangere Iris in Thailand

Zwangerschapsyoga cartoon

Zwangerschapsyoga Amsterdam Sigmund Cartoon Wil Yoga